Curățare pavaje

Curățare specializată

4. Curățarea pavajului de pete de ulei de mașină

Este un tip de murdărire aparte, uleiul de motor are un grad de penetrare mare în pavajele puternic absorbante de tipul celor din beton vibro-presat și deci curățarea lor va fi destul de dificilă și chiar dacă după o curățare generală o mare parte din ulei va fi îndepărtat totuși va rămâne vizibilă zona afectată și ca urmare se impune folosirea unor detergenți specializați.

    4.1 Curățarea pietrelor pătate cu ulei utilizând detergentul  BPB Oil Remover.

(este nevoie de aprox. 300 ml/m2)

  • aplicați detergentul BPB Oil Remover generos și spălați cu apă caldă după aprox.15 min de așteptare (se poate folosi lancea sau capul rotativ)
  • în perioada rece se va aștepta aprox. 30 min după aplicare
  • repetați acest pas de 2-3 ori dacă este cazul

După uscare, o umbră închisă a petei inițiale (reziduuri fine de ulei)  va fi încă vizibilă și ca urmare este necesar un pas suplimentar.

    4.2 Umbra petei rămase va fi spray-ată cu BPB OIL REMOVER SPRAY

  •  se vor aplica mai multe rânduri de spray peste pată
  •  nu îndepărtați pudra albă ce se va forma!
  •  după aprox. 3 zile, îndepărtați pudra albă cu ajutorul unui curățător cu apă sub presiune
  •  dacă umbra închisă mai este vizibilă după acest pas de curățare și uscare aplicați din nou spray și lăsați-l peste pată, nu îl spălați, se va curăța singur cu ajutorul apei din precipitații
  •  nu lăsați animalele de companie să atingă zonele tratate în timpul curățării petelor

Aplicarea produsului Oil Remover pentru curățarea petelor de ulei de mașină

5. Curățarea pavajului de resturi de mortare, beton 

Aici avem în vedere pavaje realizate din beton vibro-presat și piatră naturală, într-o măsură mai mică se aplică gresiei porțelanate sau pietrei cubice, materiale ce au absorbție redusă la suprafață.

Ca și sfat de bază pentru orice lucrare realizată în jurul locuinței dvs ce poate duce la pătarea pavajului cu urme de beton, mortare de orice tip, vopsea decorativă, vopsea de orice tip – protejați temeinic pavajul și refaceți protecția de câte ori este nevoie, acest lucru vă va scuti de multe neplăceri.

Dacă totuși pavajul a fost pătat cu mortar sau beton îndepărtați pata imediat prin spălare cu un furtun cu apă și o perie, după uscare va fi mult mai greu de îndepărtat acel rest de material de pe pavaj indiferent de ce asigurare primiți de la echipa care face lucrarea.

Pătările serioase sau vechi cu diverse mortare pe bază de ciment sau ipsos se pot curăța cu ajutorul detergenților acizi, procedura este similară cu cea de curățare a eflorescenței cu excepția faptului că detergentul acid folosit este mai puternic,BPB SPECIAL DETERGENT  C.

După uscare, trebuie aplicată o protecție peste pavajul curățat, în caz contrar acesta se va murdări foarte rapid datorită faptului că suprafața betonului de suprafață este acum foarte deschisă și absorbantă.

Puteți alege o protecție incoloră sau colorată din lista de produse din IMPREGNANȚI ȘI PROTECȚII PENTRU PAVAJE .

6. Curățarea pavajului de urme de murdărie vegetală

Curățare cu BPB SYSTEM DETERGENT INTENSE  , este vorba despre un detergent pe bază de clor activ dar fără acizi ce poate curăța fără frecare și cu succes urme de murdărie organică, pământ, grăsimi, urme vegetale. Avantajul mare al acestui produs este că se poate aplica și peste pavimente sensibile la acizi de tipul pietrelor naturale sau a pavajelor din beton vibro-presat .

 (Vezi filmul aplicării produsului la următorul link https://youtu.be/qwekQ5TvngU).

7. Curățarea pavajului de urme de licheni 

Curățare cu BPB  LICHEN REMOVER , este vorba despre un detergent ce poate curăța cu success acest gen de pete vegetale.  (Vezi filmul aplicării produsului la următorul link https://youtu.be/ar5aOtd6C-E ).

8. Curățarea pereților de graffiti 

Următorul produs Graffiti-Entferner für Fassaden und Betonflächen poate fi folosit pentru curățarea pereților acoperiți cu graffiti, filmul utilizării acestui produs la următorul link: https://youtu.be/AsOA7q0aLps

Vrei să colaborăm?

Accesează butonul DEVINO PARTENER și completează formularul cu datele solicitate. Te vom contacta în cel mai scurt timp, pentru a stabili detaliile colaborării.

Vrei să cumperi?

Produsele Clean Pavings se pot achiziționa prin intermediul partenerilor noștri locali. Accesează lista partenerilor locali și contactează-l pe cel mai apropiat din zonă.