Servicii curățare pavaje

REFACEREA ASPECTULUI OPTIC

Servicii de curățare profesională a pavajului

Pentru o curățare rapidă și eficientă a pavajului tău îți propunem sistemul profesional de refacere a aspectului optic a pavajului.

Sistemul include aparatul de spălat cu înaltă presiune – Honda Slip Stream Pro 20 x – și curățitorul special de suprafețe de 22 inch.

Pro 20 X dispune de o pompă modernizată care distribuie 18 litri de apă pe minut. La rândul său, dispozitivul de curățare a suprafeței de 22 inch dispune de un cap triplu, care permite curățarea rapidă și eficientă a suprafețelor mai mari.

Cum te ajută

Sistem curățare pavaje

Îmbunătățire

Îmbunătățirea aspectului

Sistemul de curățare profesională te scapă de vegetație și murdărie. Ajută la îmbunătățirea funcționalității pavajului tău și împrospătarea aspectului.

Fără efort

Soluții eficiente fără efort

Curățarea pavajelor de grăsime, uleiuri sau alte tipuri de murdărie poate fi foarte provocatoare, iar detergenții obișnuiți nu fac față. Lasă această sarcină în grija specialiștilor.

Economie

Economie de timp și bani

Curățarea profesională periodică prelungește viața pavajului tău și te ajută să economisești timpul și banii pierduți cu înlocuirea acestora.

Profesionalism

Curățare Profesională

Lucrăm doar cu echipe de profesioniști, specializați în curățarea profesională. Acum te poți bucura de o curățare care durează.

Caracteristici

Sistem curățare pavaje

BAR PRESIUNE

LITRI / MINUT

INCH DIAMETRU

Caracteristici curățitor de suprafețe

Diametru: 22 inch
Presiune maximă: 276 bar
Temperatură maximă: 82°C<
Greutate: 16 kg

Specificații pompă

Motor: Honda GX 390 13 HP
Debit: 18L / min
Presiune de lucru: 210 bar
Greutate: 65 kg
Dimensiuni: 780 x 630 x 810 mm
Combustibil: Benzină fără plumb
Lungime furtun: 10m

Vrei să colaborăm?

Accesează butonul DEVINO PARTENER și completează formularul cu datele solicitate. Te vom contacta în cel mai scurt timp, pentru a stabili detaliile colaborării.

Vrei să cumperi?

Produsele Clean Pavings se pot achiziționa prin intermediul partenerilor noștri locali. Accesează lista partenerilor locali și contactează-l pe cel mai apropiat din zonă.