Curățare pavaje

Introducere

Această acțiune este aproape în toate cazurile necesară în special după un anumit timp de utilizare a acestuia datorită diverselor tipuri de substanțe ce pot ajunge să afecteze suprafața sau rostul pavajul.

Unele tipuri de pavaje sunt mai predispuse la murdărire pentru că sunt mai puternic absorbante la suprafața,au o culoare sensibilă sau nu au fost tratate împotriva pătării.Uneori pavajul este afectat chiar în timpul montajului sau în scurt timp după ce acesta s-a finalizat fapt ce aduce o stare de nemulțumire beneficiarului.

Dar este bine de știut că diverse situații pot fi rezolvate de către beneficiar sau cu ajutorul unor firme specializate recomandate de noi.
Tipurile de aplicare descrise mai jos la punctele 1. și 2. și 3. se referă la situația în care beneficiarul poate curăța singur anumite tipuri de murdărie sau pete cu ajutorul produselor DIY (do it yourself) sau a unor produse mai ușor de utilizat.

Punctele 4. Până la 8. se referă la situațiile în care beneficiarul ar trebui să apeleze la firme care oferă servicii de curățenie specializate care cunosc produsele noastre , modul lor de aplicare și au echipamentul necesar, le găsiți listate în secțiunea SERVICII CURĂȚARE PAVAJE .

Vrei să colaborăm?

Accesează butonul DEVINO PARTENER și completează formularul cu datele solicitate. Te vom contacta în cel mai scurt timp, pentru a stabili detaliile colaborării.

Vrei să cumperi?

Produsele Clean Pavings se pot achiziționa prin intermediul partenerilor noștri locali. Accesează lista partenerilor locali și contactează-l pe cel mai apropiat din zonă.