Pavaj din beton vibropresat

Selecție pavaj

Selectarea tipului potrivit de pavaj pentru proiectul dvs.

Selectarea celei mai bune opțiuni pentru proiectul de pavaj exterior poate părea un lucru ușor, dar de fapt poate fi un proces complex, cu multe capcane, deoarece există acum atât de mulți furnizori diferiți și tipuri de pavaje disponibile, atât din piatra naturala cat și pavaj din beton – care  pot fi obținute în diferite grosimi,forme,culori sau texturi ale suprafețelor , plăci ceramice – care sunt proiectate și potrivite numai pentru finisarea interioară sau plăci de gresie porțelanată pentru exterior care ar trebui să fie întotdeauna de min 20 mm grosime. 

De exemplu dalele de beton pot varia de la grosimea nominală de 40 mm pana la 80 mm grosime în funcție de zonele de utilizare destinate.

Cea mai bună abordare în a alege un anumit tip de pavaj din beton vibro-presat este să citiți în primul rând recomandările producătorului cu care ați ales să lucrați pentru proiectul dvs (sau să discutați cu reprezentantul acestuia sau cu distribuitorul,vânzătorul,montatorul după caz).

Recomandările de aici sunt alt gen de observații ce țin mai mult de modul în care se vor comporta pavajele din beton vibro-presat în anumite situații .

Regula evidentă și de orientare pentru selectarea cel mai bun tip de pavaj este expunerea la trafic, care determina grosimea pavajului necesar. Astfel elementele de pavaj de grosime de 40 mm la 60 mm sunt recomandate pentru alei și terase. Pentru accesul auto elementele de pavaj recomandate sunt cele cu grosimi de min 60 mm – Max 80 mm. Pentru traficul greu grosimea recomandată de pavaj ar trebui să fie întotdeauna de  min 80 mm – Max 120 mm. 

Prin urmare, în rezumat, atunci când se analizează proiectul de pavaj, este întotdeauna foarte important să se ia în considerare expunerea specifică și utilizarea preconizată a zonei pavate. Aceasta include tipul și frecvența traficului pietonal și/sau de vehicule, greutatea maximă/încărcarea traficului. Înțelegerea atributelor majore ale fiecărei categorii vă va ajuta să alegeți opțiunea perfectă, care se potrivește cerințelor și bugetului dv.

Vrei să colaborăm?

Accesează butonul DEVINO PARTENER și completează formularul cu datele solicitate. Te vom contacta în cel mai scurt timp, pentru a stabili detaliile colaborării.

Vrei să cumperi?

Produsele Clean Pavings se pot achiziționa prin intermediul partenerilor noștri locali. Accesează lista partenerilor locali și contactează-l pe cel mai apropiat din zonă.