Refacere aspect optic

Introducere

Renovarea pavajului deteriorat,murdar sau pătat,îmbâcsit în timp sau care are o culoare ce se dorește a fi schimbată presupune stabilirea unui obiectiv clar și posibil de obținut urmat de o pregătire ce presupune studierea procedeelor ce se impun și a produselor necesare în cantitățile aferente suprafeței în discuție.

Manopera implicată în acest proiect trebuie de asemenea estimată și asigurată sau uneori trebuie apelat la o firma cu experiența.

Indiferent dacă se dorește redarea unui aspect curat ,fără vegetație în rosturi,cu culori mai vii sau schimbarea totală a culorii inițiale orice proiect va trebui să înceapă cu o curațare generala a suprafeței prin îndepărtarea ierburilor și spălarea cu ajutorul unui echipament cu apa sub presiune.Noi recomandăm apelarea la o firmă de SERVICII CURĂȚARE PAVAJE  ce deține echipamente specializate de spălare deoarece eficiența acestora este mult mai mare.

Acest gen de spălare va elimina și o mare parte din petele impregnate în timp în pavaj dar dacă există pete insistente se poate apela la detergenți dedicați deja descriși în secțiunea Curățare pavaj.

Vrei să colaborăm?

Accesează butonul DEVINO PARTENER și completează formularul cu datele solicitate. Te vom contacta în cel mai scurt timp, pentru a stabili detaliile colaborării.

Vrei să cumperi?

Produsele Clean Pavings se pot achiziționa prin intermediul partenerilor noștri locali. Accesează lista partenerilor locali și contactează-l pe cel mai apropiat din zonă.