Piatra cubică

Recomandări

Recomandări montare și rostuire :

Pentru montarea și rostuirea pavajelor cu piatră cubică va recomandăm produsele  GFTK ,produse folosite cu succes în proiecte ambițioase din Germania dar nu numai.Experiența îndelungată a acestei firme în proiectarea și testarea în timp a celor mai bune mortare pentru rosturi ne îndreptățește să spunem ca alegerea soluțiilor oferite de GFTK va asigura o funcționalitate și un aspect optic perfecte timp îndelungat.

Consultați secțiunea „ROSTURI PAVAJE” pentru alegerea tipului de mortar de rosturi sau a produsului de substrat ce se potrivește proiectului dvs.

Mortarul drenant realizat cu ajutorul compusului vdw480 este un substrat perfect pentru cubică în combinație cu adezivul universal vdw495

vdw480 si vdw495

Pentru rostuire vă recomandăm să alegeți o culoare potrivită proiectului dvs. disponibilă pentru mortarul de rosturi impermeabil vdw400plus

sau pentru cele permeabile,vdw800 sau  vdw850.

Vrei să colaborăm?

Accesează butonul DEVINO PARTENER și completează formularul cu datele solicitate. Te vom contacta în cel mai scurt timp, pentru a stabili detaliile colaborării.

Vrei să cumperi?

Produsele Clean Pavings se pot achiziționa prin intermediul partenerilor noștri locali. Accesează lista partenerilor locali și contactează-l pe cel mai apropiat din zonă.