Piatră cubică

Introducere

După cum s-a menționat anterior pe acest site, piatra cubică este produsă în special din granit, ardezie, bazalt, cuarț și calcar. Din punct de vedere istoric, piatra cubică a fost folosită pentru zonele publice și comerciale, de amenajare a traficului greu în piețele publice, etc

Ca întotdeauna, proiectarea și compactarea substructurii trebuie să fie adecvata pentru sarcina anticipată și tipul de trafic, ținând seama de condițiile de mediu din timpul instalării și exploatării.

Astăzi, datorită frumuseții naturale și a posibilităților de proiectare aproape nelimitate, cu elemente de piatră cubică, cu multe modele tradiționale și regionale, există o tendință în creștere pentru utilizarea pietrei cubice pentru drumurile de acces și proiectele rezidențiale. 

Pe drumurile de acces mai mari, cu utilizarea anticipată de către vehiculele de livrare, vă recomandăm să folosiți o piatra cubică de grosimea minimă 100mm, dar pentru caracteristici decorative și margini în aleile de uz casnic și terase există elemente de piatră cubică de bună calitate, disponibile într-o gamă largă de tipuri și culori. Acestea sunt de la o grosime de 40 mm, care sunt potrivite numai pentru zonele cu trafic pietonal limitat, pana la 50/60 mm în sus pentru zonele de trafic intern / mai limitat.

Vrei să colaborăm?

Accesează butonul DEVINO PARTENER și completează formularul cu datele solicitate. Te vom contacta în cel mai scurt timp, pentru a stabili detaliile colaborării.

Vrei să cumperi?

Produsele Clean Pavings se pot achiziționa prin intermediul partenerilor noștri locali. Accesează lista partenerilor locali și contactează-l pe cel mai apropiat din zonă.