Zone comerciale, centre civice

Introducere

Mortarele de rosturi pentru zonele de amenajare a traficului folosind elemente de piatră naturală, beton vibropresat sau o combinație a ambelor, sunt necesare pentru utilizarea în diferite de zone de acces pietonal și auto, peste tot în jurul dezvoltărilor comerciale, hoteluri, facilităților de divertisment și petrecere a timpului liber. 

Mortare de rosturi pavaj specifice Centrelor Comerciale 

Mortarele de rosturi pot fi proiectate și aplicate pentru a fi într-o culoare similară sau complet diferită de elementele de pavaj, în funcție de efectele pe care proprietarul și arhitectul lor doresc să le obțină. Dezvoltările comerciale moderne folosesc multe tipuri diferite de piatră naturală, piatră reconstituită și pavaj vibropresat pentru amenajarea peisagistică, toate selectate și utilizate în funcție de designul pavimentului și traficul anticipat. Funcția specifică a zonei pavate comerciale și încărcările de trafic anticipate dictează, de asemenea, tipul și selecția mortarului de rosturi cel mai adecvat pentru a fi utilizat.

Gama unică mortare GftK include mortare ideale disponibile pentru fiecare tip de pavaj, de zonă, de trafic, atât pentru lucrări noi de pavaj cât și pentru lucrările de renovare a acestora. Ca rezultat pot exista economii considerabile în timp, bani și efort prin utilizarea mortarelor de rosturi reunite în aceasta gama unică  . Pentru selectarea produsului potrivit vă recomandăm să accesați secțiunea de produse „ROSTURI PAVAJE”.

 pavaj din piatră cubică rostuit cu mortare de rosturi de la GFTK

Detergenți pentru Zone Comerciale și Centre Civice 

Clean Pavings va oferă o gamă completă de produse chimice în condiții de siguranță, eficiente și non-toxice pentru lucrări de curățare a parcărilor auto și a drumurilor de acces. Gama include produse de curățare pentru toate tipurile diferite de piatră și pavaj vibropresat, dar, de asemenea, produse speciale pentru îndepărtarea uleiurilor și grăsimilor, a murdăriei din trafic, a algelor și alte creșteri organice sau resturi, cum ar fi butași de iarbă .Aceste produse pot fi găsite în secțiunea „DETERGENȚI PAVAJE”.

 

Impregnarea pavimentelor 

Noi oferim o gamă largă de impregnanti de uz general pentru piatră naturală, gresie portelanata, pavaj vibropresat de beton pentru drumurile de acces auto sau alte zone de parcare a vehiculelor. Toate acestea au fost concepute pentru a reduce pătrunderea apei și deteriorarea suprafeței pavate datorată fenomenului de îngheț-dezgheț,precum și pentru a reduce colorarea ce poate să apară de la scurgeri și resturi organice (frunze și butași de iarbă etc.), ori de câte ori este necesar pentru a oferi această protecție suplimentară și durabilitate.Pentru alegerea produsului potrivit necesităților proiectului dvs. consultați secțiunea „IMPREGNANȚI ȘI PROTECȚII PENTRU PAVAJE

Vrei să colaborăm?

Accesează butonul DEVINO PARTENER și completează formularul cu datele solicitate. Te vom contacta în cel mai scurt timp, pentru a stabili detaliile colaborării.

Vrei să cumperi?

Produsele Clean Pavings se pot achiziționa prin intermediul partenerilor noștri locali. Accesează lista partenerilor locali și contactează-l pe cel mai apropiat din zonă.